Un bărbat a fost scos din apele Mureşului de pompieri. Cadavrul nu a fost deocamdată identificat

Un bărbat a fost scos din apele Mureşului de pompieri. Cadavrul nu a fost deocamdată identificat

Cadavrul a fost scos din Mureş de pompieri

Un apel sosit la 112 anunţa că în apropierea  Podului Traian a fost văzut plutind pe apă un cadavru. Cel care a făcut macabra descoperire a fost un bărbat ieşit la plimbare pe Malul Mure­şului. Pompierii au scos trupul fără suflare însă persoana înecată nu a fost încă identificată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Apelul disperat al arădeanului care trecea prin zona Mureşului a venit ieri pe numărul de urgenţă. Un echipaj format din patru pompieri din cadrul ISU Arad au pornit imediat spre locul indicat şi au reperat imediat zona în care plutea trupul. După aproximativ o oră de muncă, acesta a fost tras la mal şi predat unei echipe de criminalişti sosite la faţa locului.

Deocamdată se ştie doar că persoana care s-a înecat este de sex masculin, dar nu a fost identificată neavând asupra ei nici un act de identitate. Cert este însă că bărbatul este mort de câteva săptămâni, aflându-se deja în stare de putrefacţie.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili dacă au de a face cu un accident sau cu o sinucidere.

Trupul bărbatului a fost transpor­tat la morgă pentru necropsie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările