Scafandri arădeni s-au perfecţionat la centrul special al MAI de la Constanţa

Scafandri arădeni s-au perfecţionat la centrul special al MAI de la Constanţa

Scafandrii arădeni s-au perfecţionat la Constanţa

Trei subofiţeri din cadrul ISU Arad au participat timp de două săptămâni la antrenamente de perfecţionare desfăşurate în Centrul de antrenament al scafandrilor de intervenţie (CASI) din cadrul ISU „Dobrogea” al judeţului Constanţa.    

Ştiri pe aceeaşi temă

Timp de două săptămâni, aceştia au executat scufundări reale, atât pe timp de zi cât şi pe timp de noapte simulând misiuni de căutare, identificare şi recuperare manechine şi obiecte de dimensiuni diferite.

Antrenamentele au fost efectuate în mai multe locaţii, iar poligoanele de scufundare şi scenariul misiunilor au fost stabilite de către cei doi ofiţeri specialişti şi patru instructori din cadrul CASI.

Scufundările pentru executarea misiunilor primite în cadrul poligoanelor de antrenament s-au făcut în echipe mixte pentru a se asigura atât schimbul de experienţă, cât şi dezvoltarea abilităţilor de comunicare şi cooperare sub apă, astfel încât, la final, să se asigure succesul misiunii primite.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările