Poliţiştii rutieri au împărţit cipuri cu care se poate verifica starea anvelopelor

Poliţiştii rutieri au împărţit cipuri cu care se poate verifica starea anvelopelor

Poliţiştii rutieri au împărţit cipuri FOTO arhivă

O firmă din Germania a pus la dispoziţia poliţiştilor rutieri din Arad cipuri cu ajutorul cărora se poate verifica gradul de uzură a anvelopelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

În acest sens, Delticom România, filială a liderului european în comerţul online cu anvelope, Delticom AG Germania, le-a oferit poliţiştilor de la Serviciul Rutier Arad cipuri pentru măsurarea adâncimii profilelor la cauciucuri. Distribuirea – cu caracter preventiv – are drept scop verificarea gradului de uzură, respectiv conformitate a pneurilor.

Reprezentanţii firmei au organizat o scurtă dezbatere pe tema siguranţei rutiere însoţită de o demonstraţie privind modul de utilizare al cipului. Mai apoi, poliţiştii rutieri au organizat o acţiune în trafic, pentru a distribui câtorva şoferi cipuri pentru verificarea anvelopelor.

Aradul este cel de-al doilea judeţ din ţară după Timiş unde firma germană lansează acest instrument de verificare a anvelopelor. Limita legală este de minimum 4 mm la anvelopele de iarnă şi 1, 6 mm la cele de vară.
Aşa cum precizam cipurile au indicator atât pentru verificarea anvelopelor de iarnă cât şi pentru cele de vară, nu sunt de unică folosinţă, datorită dimensiunii reduse se pot purta în portofel.

Cei care doresc să intre în posesia cipurilor o pot face adresându-se reprezentanţilor firmei la adresa de email marketing_ro@delti.com, instrumentele fiind distribuite gratuit.

 

Vă mai recomandăm: Atenţie, şoferi! Poliţia Rutieră scoate în stradă toate radarele din dotare

Razie la Milcoiu. Poliţia Rutieră a tras pe dreapta peste 250 de şoferi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: