O femeie declarată moartă s-ar fi ridicat de pe targă înainte de autopsie. Totul se întâmpla când era ţinută la morgă

O femeie declarată moartă s-ar fi ridicat de pe targă înainte de autopsie. Totul se întâmpla când era ţinută la morgă

Femeia era pe targă, la Morgă FOTO arhivă Adevărul

O femeie din Arad care fusese declarată moartă, la Spitalul Judeţean Arad, era cât se poate de vie, revenindu-şi în simţuri pe targa de la morgă înainte de autopsie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Surse din cadrul spitalului au declarat, vineri, că este vorba despre o pacientă care a fost declarată decedată la Unitatea de Primire Urgenţe.

„Considerată moartă, femeia a fost dusă la morgă şi pregătită pentru a fi introdusă în frigider, până la autopsie. S-a trezit când nu era nimeni în preajmă şi a încercat să ţipe, fiind foarte speriată, dar nu a avut putere. Totuşi, unul dintre paznici a auzit-o şi a alertat personalul medical”, afirmă sursele pentru ziariştii ARQ.ro.

„În momentul acesta, facem verificări să vedem ce s-a întâmplat în acest caz. La ora aceasta, nu pot nici confirma, nici infirma. Verificăm documentele interne şi discutăm cu personalul care a fost de serviciu în acea zi”, a declarat, pentru „Adevărul“, Adrian Wiener, directorul Spitalului Judeţean Arad. 

 

Vă mai recomandăm: 

VIDEO Caz cutremurător la Chişinău: Le-au schimbat bebeluşii la morgă

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, „spitalul – morgă“. „Numai în spitale, dacă omori un om, nu păţeşti nimic“

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările