Ministrul Maria Grapini vine la Arad pentru a se întâlni cu reprezentanţii mediului de afaceri

Ministrul Maria Grapini vine la Arad pentru a se întâlni cu reprezentanţii mediului de afaceri

Maria Grapini vine la Arad FOTO arhivă Adevărul

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România – Filiala Arad în parteneriat cu Federaţia Regională a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din Regiunea V Vest invită reprezentaţii mediului de afaceri să participe la o întâlnire de lucru cu ministrul delegat pentru IMM Maria Grapini şi preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Turism Răzvan Filipescu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întâlnirea va avea loc sâmbătă, 11 ianuarie 2014, începând cu ora 11.00, în sala de conferinţe a Hotel Continental Forum Arad.

„Evenimentul va supune atenţiei participanţilor o serie de aspecte de ultimă oră legate de programe şi politici de sprijin pentru sectorul IMM, precum şi idei sau sugestii pentru îmbunătăţirea lor, în vederea relansării activităţilor economice”, a anunţat Mihaela Breaz, directorul Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România – Filiala Arad.

 

Vă mai recomandăm: VIDEO Maria Grapini, ministrul pentru IMM, Mediul de Afaceri şi Turism: Băncile nu au o atitudine etică în finanţarea firmelor

Ministrul pentru IMM-uri, Mediu de afaceri şi Turism, Maria Grapini, este aşteptat, mâine, la Cluj

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările