La Alexandria s-a înfiinţat ”Sfatul Înţelepţilor”, organism cu rol consultativ pe lângă primar

La Alexandria s-a înfiinţat ”Sfatul Înţelepţilor”, organism cu rol consultativ pe lângă primar

Foto arhivă

23 de pensionari ”înţelepţi”  îl vor sfătui pe primarul Alexandriei, Victor Drăguşin pe probleme de interes comunitar, începând de luna viitoare. Organismul care va avea rol consultativ a fost înfiinţat la cererea Alianţei Judeţene a Pensionarilor Teleorman si a Asociatiei Judeţene a a Pensionarilor Teleorman.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lista ”înţelepţilor” cuprinde 23 de nume, bărbaţi şi femei, pensionari cu vârsta minimă de 65 de ani pentru bărbaţi şi 63 de ani pentru femei, locuitori ai Alexandriei de peste 40 de ani şi participanţi activi la activitatile cetatenesti sau  de voluntariat.

„Sfatul Inteleptilor” îşi va desfăşura activitatea in cadrul unor reuniuni de lucru, lunare sau ori de cate ori este nevoie, inainte de sedintele Consiliului local Alexandria. Hotărârea de Consiliu local prin care a fost aprobată înfiinţarea precizează că organismul este unul deschis tutror celor care  îndeplinesc criteriile de includere în for.

Reuniunile de lucru  ale ” Sfatului Înţelepţilor” vor fi conduse de primar. Potrivit proiectului supus spre aprobarea aleşilor locali alexăndreni, legatura „Sfatului Inteleptilor” cu reprezentantii executivului va fi realizata prin intermediul directorului executiv al Directiei administratie publica locala.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările