VIDEO Minorul din Cugir care a bătut un băiat de 13 ani, reţinut de poliţie. Filmul agresiunii, publicat pe internet

VIDEO Minorul din Cugir care a bătut un băiat de 13 ani, reţinut de poliţie. Filmul agresiunii, publicat pe internet

Un tânăr în vârstă de 16 ani din Cugir, care a agresat fizic la începutul acestei săptămâni un băiat de 13 ani din localitate, a fost reţinut de poliţişti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit IPJ Alba, la data de 11 iulie 2019, poliţiştii din Cugir au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un minor de 16 ani, în cazul celei de-a doua agresiuni între minori din Cugir.
 
În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în data de 8 iulie 2019, în jurul orelor 17,00 – 18,00, în timp ce se afla pe malul râului Cugir, pe fondul unor neînţelegeri verbale l-ar fi agresat fizic pe un alt minor de 13 ani.
 
Din cercetări a rezultat că faptele de agresiune expuse în cele două videoclipuri, s-au produs în aceeaşi zi, succesiv, fără legătură între ele.
 
În materialul video care circulă pe internet se poate observa cum un băiat este lovit cu pumnii şi cu picioarele în spate de un alt tânăr. Victima se plânge de durere, dar agresorul continuă să îl lovească. După ce este lovită puternic cu piciorul în spate, victima este împinsă de pe digul râului Cugir până aproape de marginea apei, unde se chinuie de durere.
 
 
Poliţiştii din Cugir au deschis, marţi, un alt dosar dosar penal pentru lovire şi alte violenţe. Sunt realizate cercetări cu privire la trei minori care lovesc un băiat de 11 ani. Cazul a devenit public după ce mama băiatului lovit a postat pe o reţea de socializare un film video cu agresiunea. În imagini se poate observa cum un grup de tineri îl lovesc pe copilul lipsit de apărare.

 
Cele mai multe lovituri sunt aplicate de către o fată care facea parte din grup, în timp ce altă minoră filmează cu telefonul toată scena. Mama copilului bătut a declarat că imediat după ce a primit videoclipul a făcut o plângere la poliţie şi a mers la serviciul de medicină legală pentru a obţine un certificat medical pentru băiat. Deşi copilul a încasat bătaie, nu a suflat nicio vorbă mamei sale - pentru că ar fi fost ameninţat. Acum copilul bătut urmează şedinţe de consiliere psihologică pentru a putea depăşi trauma.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: