”Vaccinare la poarta ta!”, campanie inedită pentru imunizare anti-COVID 19 în comuna Ciugud

”Vaccinare la poarta ta!”, campanie inedită pentru imunizare anti-COVID 19 în comuna Ciugud

Imagine din campania de vaccinare a Primăriei Ciugud

Comuna Ciugud a lansat, marţi, 4 mai 2021, campania „Vaccinare la poarta ta!”, iniţiativă ce are ca scop stimularea vaccinării în zona rurală şi sprijinirea persoanelor care doresc să se vaccineze.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, orice persoană, cu vârsta peste 18 ani, poate să se programeze on-line, telefonic sau prin sms pentru a fi imunizată.
 
Ulterior, în perioada 14 – 16 mai 2021, echipe medicale mobile vor veni în fiecare sat al comunei pentru acţiunea de vaccinare. Centrele mobile de vaccinare vor fi organizate în puncte cât mai apropiate de locuinţele doritorilor, astfel încât aceştia să nu fie nevoiţi să se deplaseze. 
 
„Echipa Primăriei Ciugud lansează campania „Vaccinare la poarta ta!” prin care dorim să îi ajutăm pe cetăţenii din satele Ciugudului, care nu au reuşit să se vaccineze din cauza lipsei de timp sau pentru că, din varii motive, nu au putut să se deplaseze la centrele de vaccinare din Alba Iulia. 

Vaccinarea este un act voluntar, însă vă rugăm să vă bazaţi decizia pe care o veţi lua în privinţa imunizării pe informaţii din surse oficiale şi pe studii puse la dispoziţie de specialiştii în sănătate. Am lansat această campanie pentru că vaccinarea este modul prin care ne protejăm sănătatea noastră şi a celor dragi, dar este şi soluţia prin care viaţa în comunitatea noastră poate reveni la normal”, spune Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud. 
 
Programarea în cadrul campaniei „Vaccinare la poarta ta!” poate fi făcută până în data de 12 mai prin e-mail, telefonic, prin sms sau la medicii de familie din comuna Ciugud. 
 
Posibilităţi de programare: 
On-line, printr-un e-mail trimis la office@primariaciugud.ro.
Telefonic sau printr-un sms trimis la numărul de telefon 0786 571 042 (Sorin Poparadu). 
 
Prin medicii de familie din Comuna Ciugud: 
0765/049660 – pacienţii care sunt în lista doamnei dr. Ileana Popescu
0762/372422 – pacienţii care sunt în lista doamnei dr. Cerasela Săndoiu
 
În paralel, Ciugudul continuă şi campania de informare „#VACCIN cu informaţii oficiale” prin care oferă informaţii utile despre vaccinarea naţională împotriva COVID – 19. Pe site-ul administraţiei locale sunt oferite prospectele oficiale ale vaccinurilor, detalii privind programarea naţională, răspunsuri la întrebări, raportări, dar şi alte informaţii provenite din surse oficiale, respectiv instituţiile care gestionează domeniul sănătăţii şi vaccinarea. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările