USR Alba propune un fost poliţist cu pensie specială pentru funcţia de subprefect al judeţului

USR Alba propune un fost poliţist cu pensie specială pentru funcţia de subprefect al judeţului

Viorel Raşcovici va fi subprefectul de Alba propus de USR - PLUS

Un fost poliţist care înacasează pensie speicială este propunerea USR Alba pentru funcţia de subprefect al judeţului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Viorel Raşcovici este propunerea USR-PLUS pentru funcţia de subprefect al judeţului Alba, decizia fiind luată de conducerea centrală a partidului, în urma analizei celor trei candidaturi înaintate de filiala judeţeană.
 
Viorel Raşcovici are 52 de ani şi este preşedintele USR Cergău, fiind ales anul trecut consilier local în Cergău. Este fost poliţist în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, unde a ocupat funcţii precum agent şef principal în cadrul Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Blaj şi organ de cercetare penală al poliţiei judiciare, în perioada 2005 – 2016. Acesta beneficiază de pensie speicală.
 
USR-PLUS Alba a organizat o competiţie internă pentru funcţia de subprefect al judeţului, iar în urma votului Biroului Judeţean au fost aleşi trei candidaţi: Cosmina Maria Mariş (PLUS), de profesie inspector în cadrul Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane Alba Iulia, Viorel Raşcovici (USR), fost poliţist în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba şi Adrian Simion (USR), profesor.
 
Cele trei candidaturi au fost analizate de Biroul Naţional, iar membrii acestuia au decis ca Viorel Raşcovici să fie propunerea USR-PLUS pentru funcţia de subprefect al judeţului Alba, au transmis într-un comnunicat de presă reprezentaţii USR Alba.
 
Propunerea va fi înaintată şi premierului, Florin Cîţu, urmând ca numirea în funcţie să aibă loc, cel mai probabil, în prima parte a lunii martie. ”Este o onoarea nominalizarea mea pentru funcţia de subprefect al judeţului Alba şi le mulţumesc colegilor mei pentru încrederea acordată. Vă asigur că voi fi un garant al respectării legalităţii şi un sprijin pentru cetăţenii judeţului, pe care îi voi reprezenta cu cinste şi demnitate ”, a spus Viorel Raşcovici.
 
Raşcovici este absolvent al Şcolii de Agenţi de Poliţie Câmpina şi al Facultăţii de Drept Legislaţie Internaţională Comparată, Diplomaţie şi Consultanţă Juridică-Economică, din cadrul Academiei de Tehnoeconomie şi Cooperare Româno-Americană din Bucureşti, dar şi al unui curs post universitar de un an în Psihologie Judiciară absolvit la Facultatea de Psihologie, Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca.
 
Cea de-a doua funcţie de subprefect a revenit UDMR, care îl propune pe Vincze András, consilier local în comuna Unirea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările