Un urs a făcut prăpăd la o stână din Alba. 12 animale au fost ucise FOTO

Un urs a făcut prăpăd la o stână din Alba. 12 animale au fost ucise FOTO

Ursul a ucis mai multe animale domestice dintr-o gospodărie. Foto: Facebook/ Bogdan Dragomir

Un urs a intrat într-o gospodărie din Noşlac şi a ucis mai multe animale. Ursul a atacat şi a omorât opt oi şi patru miei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Imaginile cu măcelul lăsat în urmă, dar şi cu pagubele materiale înregistrate în urma atacului au fost făcute publice de coordonatorul tehnic al AJVPS Alba, Felix-Bogdan Dragomir.
 
Acesta atrage atenţia în legătură cu faptul că, în proximitatea municipiului Alba Iulia, au fost găsite până acum urmele a patru exemplare de urs. 
 
„Zilele trecute atrăgeam atenţia populatiei despre prezenta urşilor la Staja – Hăpria şi Mihalt, iar ieri (n.r. sâmbătă, 17 aprilie) personalul de teren a găsit urmele altui urs în zona Daia. Acesta este mai mic decât cel de la Hăpria, fiind un urs tânăr de 3 ani, proaspăt abandonat de ursoaică.
 
 
Între timp la Noşlac, un alt urs a pătruns într-o gospodărie şi a făcut prăpăd (8 oi şi 4 miei).
 
 
Acesta este adevărul aşa cum se poate vedea, doar în proximitatea municipiului Alba Iulia am găsit până acum urmele a patru exemplare de urs, să nu mai punem la socoteală urşii din zona Noşlac, Lopadea, Ocna Mureş, Bucerdea Grânoasă, Ampoiţa, Teiuş, Veza … şamd”, a transmis Felix Bogdan Dragomir.
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările