UPDATE Un bebeluş de doar trei zile a murit la spitalul din Alba Iulia. S-a înecat cu lapte şi nu a mai putut fi salvat

UPDATE Un bebeluş de doar trei zile a murit la spitalul din Alba Iulia. S-a înecat cu lapte şi nu a mai putut fi salvat

Urgenţa spitalului din Alba Iulia. Foto Arhivă

Un copil în vârstă de doar trei zile a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă pe secţia de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Alba Iulia.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Victima este o fetiţă în vârstă de 3 zile, care a fost adusă de ambulanţă în serviciul UPU vineri la ora 18:36 pentru respiraţie dificilă, apărută după alimentarea cu lapte. 

”Starea bebeluşului a fost gravă din momentul sosirii în Unitatea de Primiri Urgenţe, fiind intubat şi ventilat mecanic. S-a luat legătura cu centrele universitare, iar cazul a fost acceptat de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş. Deşi s-au oferit toate îngrijirile medicale de specialitate necesare, starea pacientei s-a degradat, suferind multiple stopuri cardio-respiratorii. 

La sosirea echipajului din judeţul Mureş starea pacientei era atât de gravă, încât nu a putut fi transportată. Decesul a fost declarat la ora 02:00”, au transmis într-un comunicat, reprezentaţii spitalului.
 
Ştirea iniţială: Potrivit reprezentanţilor instituţiei medicale, bebeluşul s-a înecat cu lapte în timpul hrănirii. O ambulanţă l-a preluat dintr-o localitate din Zlatna şi l-a adus de urgenţă la Spitalul Din Alba Iulia. Copilul se afla într-o stare foarte gravă şi a fost necesară intubarea acestuia de la preluare şi până când a ajuns la spital.
 
Ajuns pe secţia UPU bebeluşul a fost intubat şi ventilat. De asemenea s-au făcut demersuri pentru transferarea acestuia la maternitatea din Sibiu sau Târgu Mureş, însă potrivit reprezentaţilor instituţiei medicale acest lucru nu a mai fost posibil din cauza stării foarte grave a bebeluşului.
 
În cele din urmă, din nefericire, bebeluşul a decedat. Reprezentaţii Spitalului Judeţean de Urgenţe Alba Iulia urmează să ofere sâmbătă mai multe informaţii despre acest caz.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările