Percheziţii la sediul unei firme din Sebeş şi la domiciliile a doi administratori. Suspiciuni de evaziune fiscală de aproape 1 milion de lei

Percheziţii la sediul unei firme din Sebeş şi la domiciliile a doi administratori. Suspiciuni de evaziune fiscală de aproape 1 milion de lei

Poliţiştii din Alba efectuează marţi dimineaţă, 5 februarie, un număr de trei percheziţii la persoane bănuite că ar fi creat un prejudiciu de peste 980.000 de lei, prin evaziune fiscală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit IPJ Alba, la data de 5 februarie 2019, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, efectuează trei percheziţii, toate în municipiul Sebeş, judeţul Alba.
 
Activităţile se desfăşoară la locuinţa a două persoane bănuite de evaziune fiscală, la sediul societăţii administrată de acestea şi la un punct de lucru aparţinând aceleiaşi societăţi, care are ca principal obiect de activitate servicii de transport. 
 
Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2011 - 2015, cei doi administratori ai societăţii ar fi înregistrat în contabilitate achiziţii fictive de piese auto. 
 
Prejudiciul cauzat bugetului de stat a fost estimat la 980.000 de lei. Poliţiştii vor pune în executare două mandate de aducere, persoanele vizate urmând să fie conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.
 
La percheziţii, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice sunt sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din IPJ Alba. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările