Partenerul câinelui poliţist de la IPJ Alba, specializat în căutarea de explozivi, s-a pensionat la 50 de ani

Partenerul câinelui poliţist de la IPJ Alba, specializat în căutarea de explozivi, s-a pensionat la 50 de ani

Poliţistul a lucrat timp de cinci ani cu căţeluşa specializată în căutarea de explozivi

„Voi rămâne mereu poliţist şi luptător. Bucăţi din sufletul meu au rămas peste tot, pe acolo. Vă doresc sănătate şi zile frumoase!”, este mesajul poliţistului Runcan Mihai, pentru care ziua de vineri, 15 ianuarie 2021 a fost ultima zi de muncă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mihai are 50 de ani, iar în ultimii 18 a fost luptător la Serviciul pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.
 
A participat, alături de colegii săi, la sute de misiuni, iar în ultimii 5 ani parteneră de misiune i-a fost Cera, căţeluşa din rasa Malinois Belgian specializată în căutarea de explozivi.
 
Între cei doi s-a creat o legătură specială şi chiar dacă a lăsat-o pe mâinile bune ale unui coleg care o iubeşte în egală măsură, Mihai a promis că o s-o viziteze cât de des o să poată.
 
„Îi urăm să fie sănătos şi să aibă parte de pensie lungă şi îi mulţumim pentru că a fost un poliţist şi un coleg exemplar, care s-a remarcat prin curaj şi modestie”, au transmis reprezentanţii IPJ Alba.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările