Mandat european de arestare pe numele unui bărbat din Alba Iulia pentru furturi comise în Italia

Mandat european de arestare pe numele unui bărbat din Alba Iulia pentru furturi comise în Italia

Un bărbat de 43 de ani, din Alba Iulia, căutat de autorităţile din Italia pentru infracţiuni contra proprietăţii, a fost prins de poliţiştii din Alba. Are mandat european e arestare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit IPJ Alba, la data de 09 aprilie 2020, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, l-au depistat, pe raza municipiului Alba Iulia, pe un bărbat de 43 de ani, din Alba Iulia, posesor al unui mandat european de arestare, emis de către autorităţile judiciare din Italia.
 
Bărbatul a fost prezentat autorităţii competente, respectiv Parchetului de pe Lângă Curtea de Apel Alba Iulia, care a dispus reţinerea acestuia pentru o perioada de 24 de ore, urmând ca vineri, 10 aprilie, să fie prezentat Curţii de Apel Alba Iulia.
 
Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională - Inspectoratul General al Poliţiei Române
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: