Liderul ALDE Alba, despre relaţia cu PSD: „Nu avem niciun fel de colaborare. Sunt nesinceri şi uită promisiunile făcute”

Liderul ALDE Alba, despre relaţia cu PSD: „Nu avem niciun fel de colaborare. Sunt nesinceri şi uită promisiunile făcute”

Ioan lazăr şi Ioan Dărzu, liderii ALDE şi PSD în Alba

Alianţa de guvernare PSD - ALDE nu funcţionează, în continuare, la nivelul judeţului Alba. Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, se declară total nemulţumit de colaborarea pe care o are cu reprezentanţii conducerii locale a PSD.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ioan Lazăr susţine că liderii PSD Alba sunt nesinceri şi nu respectă nici o promisiune sau înţelegere. Mai mult, Lazăr a declarat că filiala locală ALDE nu a realizat absolut nimic constructiv alături de social-democraţii din Alba. Ioan Lazăr, preşedintele ALDE Alba, s-a declarat total nemulţumit de colaborarea pe care o are cu Partidul Social Democrat şi în special cu conducerea acestuia la nivel local.
 
”O mare nemulţumire a mea, legată de colaborarea cu PSD Alba. Eu vorbesc de filiala Alba. Am fost tot timpul nemulţumit şi sunt în continuare nemulţumit de colaborarea cu conducerea PSD. Avem relaţii bune cu foarte mulţi din PSD, dar am avut tot timpul şi avem probleme cu cei din conducerea, social-democraţilor.
 
Din punctul meu de vedere, sunt nesinceri, să nu zic altfel, obişnuiţi să nu respecte nici un fel de promisiune şi înţelegere. De-a lungul anilor au fost la guvernare şi cu partide mai mici. Spre exemplu cu UNPR, un partid mic, au făcut ce au făcut cu ei. Liderii UPNR au fost mulţumiţi să primească un osicior cu un pic de cărniţă, iar apoi să îşi facă cei din PSD Alba cu cei din consiliul local, cu pediştii din Consiliul Local şi Judeţean. Numai că acolo PDL-iştii le aruncă mai mult decât un osicior cu carne, le aruncă un rasol, din care mănâncă şi o parte din ei, iar din restul bunătăţilor se înfructă pediştii.
 
Aşa cum am spus, conducătorii din PSD Alba sunt nesinceri, uită promisiunile şi nu sunt demni pentru a avea colaboratori ca cei din ALDE”, a declarat Ioan Lazăr, miercuri, în conferinţă de presă.
 
Întrebat care sunt mai exact problemele dintre PSD şi ALDE Alba, Ioan Lazăr a afirmat următoarele: ”Nu avem nici un fel de înţelegere, nu reuşim nici cum să avem înţelegeri… de guvernare. Noi avem un program de guvernare, pe care trebuie să îl ducem la îndeplinire împreună, aşa cum şi la nivel naţional există un proiect de guvernare, există mici probleme. La noi nu există nici un proiect de guvernare, nu există nici un fel de colaborare. Nu am realizat absolut nimic constructiv împreună până acum”.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: