Dosar penal la Aiud pentru nerespectarea distanţei de 1 metru. Parchetul face cercetări pentru zădărnicirea combaterii bolilor

Dosar penal la Aiud pentru nerespectarea distanţei de 1 metru. Parchetul face cercetări pentru zădărnicirea combaterii bolilor

Dosarul penal a fost deschis pentru nerespectarea distanţei faţă de o altă persoană

Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud a înregistrat miercuri, 25 martie, un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor,

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unui comunicat de presă, în cursul zilei de 25 martie 2020, în urma formulării unei plângeri penale, a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Conform celor sesizate prin plângere, s-au încălcat recomandările epidemiologilor şi ale Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă de a păstra distanţa de 1 metru faţă de o altă persoană.

Cercetările se efectuează în continuare de organele de cercetare penală din cadrul IPJ Alba, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud.

”Menţionăm că măsurile dispuse în prezenta cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, care nu înfrâng în nici un fel principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se afirmă în comunicat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: