Câine legat de un stâlp timp de trei zile, fără apă şi mâncare. Poliţia a zis că nu are competenţe VIDEO

Câine legat de un stâlp timp de trei zile, fără apă şi mâncare. Poliţia a zis că nu are competenţe VIDEO

Câinele a fost ţinut trei zile legat şi fără mâncare

Un câine din rasa Ciobănesc Mioritic, care a fost ţinut timp de trei zile pe marginea unui drum, legat cu un lanţ scurt de un stâlp şi lăsat să moară de foame, a fost salvat de un voluntar din cadrul unei asociaţii de protecţie a animalelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc în satul Gura Sohodol, în apropiere de oraşul Câmpeni, judeţul Alba. Deşi câinele era legat lângă drum şi în apropierea unor locuinţe, nimeni nu a sărit în ajutorul acestuia.
 
L-a văzut, totuşi, până la urmă, un om cu suflet care a vrut să-l salveze şi a sunat la Poliţie însă oamenii legii au spus că nu au competenţă în acest caz şi au refuzat să intervină.
 
Din fericire, a găsit ajutor la Asociaţia Dog&Cats din Abrud. Chiar dacă era frig şi noapte, un voluntar a plecat imediat spre locul în care era câinele, împreună cu cetăţeanul care a semnalat cazul i-au desfăcut cu greu lanţul, apoi animalul a fost preluat şi dus într-un loc în care va fi adăpostit şi îngrijit.
 
 
Asociaţia Dog&Cats Abrud este singurul ONG din Apuseni care se implică în salvarea animalelor abandonate în această zonă a ţării. Pentru aceasta, voluntarii asociaţiei îşi dedică atât timpul liber, cât şi propriile resurse financiare.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările