Alba Iulia, nominalizată pentru „cea mai bună destinaţie a anului“ la evenimentul industriei hoteliere din România

Alba Iulia, nominalizată pentru „cea mai bună destinaţie a anului“ la evenimentul industriei hoteliere din România

Cetatea Alba Carolina

Oraşul Alba Iulia a fost nominalizat la categoria categoria “Cea mai bună destinaţie a anului” în cadrul galei “Hotel Tourism & Leisure”, cel mai important eveniment din industria hotelieră, a turismului şi ospitalităţii din România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alba Iulia concurează la această categorie pentru petrecerea timpului liber cu destinaţii ca Bucovina, Sibiu, Transalpina – Voineasa, Sighişoara, Delta Dunării şi Târgu Mureş.
 
Cei care consideră Alba Iulia drept o destinaţie preferată pot vota online până în 14 mai pe site-ul evenimentului. Votul online se poate exprima o singură dată, accesând site-ul concursului. Concomitent, juriul format din experţi va selecta cele mai importante proiecte turistice din cadrul concursului. Cele mai eficiente şi inovatoare proiecte şi concepte din industria hotelieră, a turismului şi a ospitalităţii din România vor fi premiate în 22 mai, în cadrul unei Gale organizate la Bucureşti.
 
Alba Iulia fost desemnat în 2012 Destinaţie Turistică Europeană de Excelenţă. Alba Iulia s-a înscris în această competiţie şi a şi câştigat-o, la categoria „Turismul şi regenerarea siturilor fizice”. Proiectul EDEN – European Destinations of Excellence – a fost lansat în anul 2006 de Directoratul General pentru Întreprinderi şi Industrie/ Comisia Europeană. Destinaţiile EDEN sunt desemnate printr-un concurs naţional, organizat de autoritatea de turism din fiecare ţară participantă la proiect, pe baza temei şi a criteriilor de selecţie agreate de Comisie.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: