Disney va construi două parcuri de distracţie inspirate din seria „Războiul Stelelor”. Cum vor arăta

Disney va construi două parcuri de distracţie inspirate din seria „Războiul Stelelor”. Cum vor arăta

Disney va construi două parcuri tematice inspirate din seria „Războiul Stelelor”. Acestea vor fi construite în Orlando, Florida şi în Anaheim, California, locuri unde există deja parcuri de distracţie Disneyland.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fiecare parc se va întinde pe aproximativ 56 de metri pătraţi, iar atmosfera va reda foarte fidel viaţa de pe diferite planete şi din locurile prezentate în film, scrie site-ul io9.

Fanii serialului SF vor putea zbura cu nava spaţială Millennium Falcon, sau vor lua parte la o luptă între Rezistenţă şi Imperiu. De asemenea, într-unul dintre aceste parcuri va exista o Acedemia Jedi, unde copiii vor putea învăţa cum să se comporte ca un cavaler Jedi.

La începutul anului viitor, Disney va lansa două evenimente temporare inspirate din „Războiul Stelelor”, la cele două parcuri Disneyland din Olando şi Anaheim, pentru ca fanii seriei să-şi facă o idee despre cum vor arăta noile proiecte.

Nu se ştie exact când va fi gata noul proiect, dar acestea vor fi cele mai mari parcuri de distracţie cu o singură temă din lume, anunţă conducerea Disney.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările