Care sunt destinaţiile cu cele mai ieftine zboruri la final de 2018

Care sunt destinaţiile cu cele mai ieftine zboruri la final de 2018

Destinaţiile cu cele mai ieftine zboruri la final de 2018

Pentru ca trecerea de la zilele cu răsfăţ din concediu la cotidian să fie mai plăcută, echipa din spatele motorului gratuit de căutare pentru călătorii momondo.ro dezvăluie care sunt cele mai ieftine destinaţii internaţionale dintre cele mai căutate din Europa, pentru românii aflaţi în căutarea unei noi escapade.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Pentru cei mai mulţi dintre noi, primele zile de vacanţă ne urcă pe cele mai înalte culmi de bucurie, ca spre final să avem senzaţia că am aterizat pe o nouă planetă când ne întoarcem acasă, la birou sau la şcoală. Este un sentiment cu care am observat că, în general, cei care călătoresc pe perioade limitate de timp au de-a face, indiferent de naţionalitate. Finalul de vară nu e, însă, egal cu ultima vacanţă din acest an, cu atât mai mult cu cât românii care vor să plece din nou la drum, chiar şi pentru un weekend, în destinaţii populare şi fascinante, cu un cost mediu de zbor de până la 55 de euro“, a declarat Mircea Giurcă, reprezentantul momondo în România.

Top 10 cele mai ieftine destinaţii internaţionale din Europa, final de 2018

Nr. crt.

Oraş, ţară

Cost mediu pentru un zbor dus-întors/pers (EUR)

1

Milano, Italia

37

2

Marsilia, Franţa

44

3

Atena, Grecia

45

4

Berlin, Germania

46

5

Paphos, Cipru

50

6

Bruxelles, Belgia

51

7

Palermo, Italia

51

8

Treviso (Veneţia), Italia

51

9

Bologna, Italia

52

10

Roma, Italia

55

 

Acest studiu a fost realizat online în 2018 la iniţiativa momondo. Costurile menţionate se bazează pe căutările de zboruri de pe momondo.ro, făcute în luna septembrie 2018, cu date de călătorie cuprinse între 1 octombrie-31 decembrie 2018, cu plecare din România. Costurile biletelor de avion sunt pentru zboruri dus-întors, la clasa economică, pentru un adult. Toate aceste preţuri pot avea parte de modificări ulterioare sau să nu mai fie disponibile. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: