VIDEO Jaf armat la un magazin de ceasuri de lux din Londra, dat de un grup de hoţi pe scutere

VIDEO Jaf armat la un magazin de ceasuri de lux din Londra, dat de un grup de hoţi pe scutere

Trei bărbaţi au fost arestaţi după un spectaculos jaf armat la un magazin de ceasuri de lux de pe strada Duke, din Londra. Spencer Matthews, cunoscut britanicilor de la o emisiune culinară, a postat pe Instagram că se afla în magazin împreună cu doi prieteni în momentul jafului şi au fost nevoiţi să se ascundă în camera seifurilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţia a fost chemată la magazin marţi dimineaţă, în jurul orei 10.30, după ce a fost sesizată că bărbaţii pe scutere şi înarmaţi au spart geamul magazinului de lux cu ciocane imense şi au furat mai multe ceasuri, după care au fugit. Scotland Yard a anunţat că trei bărbaţi au fost arestaţi pentru suspiciunea de jaf armat şi se află rămas în custodie la o secţie de poliţie din nordul Londrei.

Aceasta nu este prima lovitură de acest fel a tâlharilor. Anii trecuţi au mai dat spargeri după acelaşi mod de acţiune. Cu feţele acoperite de căşti de motocliclişti, forţau uşile cu ajutorul unui scuter, apoi alţii intrau în magazin, spărgeau vitrinele cu ciocane uriaşe şi-şi umpleau sacoşe cu bijuterii şi ceasuri de lux.

Alţi complici rămânau în faţa magazinului şi ameninţau cu topoarele şi macetele trecătorii care încercau să se apropie.
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările