O tânără a făcut stop cardiac şi a murit după ce mama i-a comentat pe Facebook: ce a scris femeia

O tânără a făcut stop cardiac şi a murit după ce mama i-a comentat pe Facebook: ce a scris femeia

Shabina Miah şi mamam sa FOTO metro.co.uk

O tânără de 33 de ani a murit la 24 de ore după un incident cu mama sa. Inima i-a cedat după o ceartă izbucnită din cauza faptului că femeia a comentat din greşeală cu sute de „angry emoji“ unul dintre videoclipurile publicate de fiica sa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Shabina Miah, o tânără în vârstă de 33 de ani, a murit la mai puţin de 24 de ore după ce inima i-a cedat în urma unui incident cu mama sa. Aceasta a comentat din greşeală cu sute de „angry emoji“ unul dintre videoclipurile postate de tânără pe Facebook, scrie metro.co.uk

Conform mamei tinerei, comentariul a ajuns pe pagina de socializare din greşeală, iPad-ul blocându-se şi trimiţând singur sutele de emoji.

După ce a văzut că tânăra refuză să vorbească cu ea, femeia s-a îndreptat spre locuinţa acesteia din Macclesfield, Cheshire, pentru a încerca să rezolve neînţelegerea. 

Pentru că nu au ajuns la niciun acord, ajungând să se certe din nou, femeia a decis să se întoarcă a doua zi dimineaţă. Din păcate, şi-a găsit fiica moartă în pat.

„Am intrat înăuntru, am strigat-o şi apoi m-am dus la etaj, mi-am dat seama că ceva nu este în regulă“, a povestit femeia.

Cu două săptămâni înainte de incident, starea mentală a tinerei nu era deloc bună, iar testele au arătat că tânăra suferea de insuficienţă cardiacă. Mai mult, au fost găsite urme de cocaină în organismul ei.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: