O femeie a născut acasă asistată de fiica de 4 ani: imagini inedite cu momentul în care bebeluşul vine pe lume FOTO

O femeie a născut acasă asistată de fiica de 4 ani: imagini inedite cu momentul în care bebeluşul vine pe lume FOTO

O femeie a născut acasă asistată de fiica de 4 ani FOTO Profimedia

O femeie a născut acasă, în piscină, asistată de fiica ei în vârstă de patru ani, iar momentul inedit în care micuţul iese din burtica mamei a fost imortalizat.

Ştiri pe aceeaşi temă

April Wilda, în vârstă de 29 de ani, a împărtăşit momentul magic în care fiica ei de patru ani a ajutat-o să îl nască pe fratele său, micuţa intrând chiar în bazinul în care a fost scos bebeluşul.
 
 
Mămica a optat să îl aducă pe lume pe cel de-al treilea copil - un băieţel numit Grayson - în piscină, acasă, în Cheshire, iar alături de ea a fost fiica River, soţul şi micuţul abia venit pe lume.
 
Tânăra a învăţat hypnobirthing şi yoga pentru sarcină şi a dorit să fie înconjurată de cei pe care îi iubeşte.

Ce este hypnobirthing

HypnoBirthing este un curs extins despre naştere, educaţie prenatală şi postnatală. Este metoda ideală pentru o naştere naturală, relaxantă, fără stres şi intervenţii medicale.
 
La baza acestui proces se află ideea că unui bebeluş i-ar plăcea să se nască într-o atmosferă plăcută, prietenoasă, calmă, şi că o naştere naturală nu trebuie neapărat să fie acompaniată de durere.
 
Viitoarea mămică se pregăteşte în mod responsabil atât fizic, psihic cât şi mintal, experimentând naşterea copilului cu uşurinţă într-un mod plăcut şi blând. De multe ori în aceste cazuri naşterea se desfăşoară lin şi aproape fără dureri.

 FOTO Profimedia

Imagini din aceeasi galerie
  •  FOTO Profimedia
  •  FOTO Profimedia
  •  FOTO Profimedia
  •  FOTO Profimedia
  •  FOTO Profimedia
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările