Noua modă inghinală: „buze de Hollywood”

Noua modă inghinală: „buze de Hollywood”

FOTO Daily Mail

Decizia schimbării tunsorii poate fi una foarte dificilă pentru o femeie, chiar şi atunci când este vorba despre părul pubian.

Ştiri pe aceeaşi temă

Braziliană, în stil Hollywood sau pe linia bikinilor, reprezentantele sexului frumos au diverse preferinţe când vine vorba de frizuri intime.
 
Un nou curent în materie de epilare inghinală a cucerit inimile britanicelor. Moda-hibrid, numită „Tufiş Brazilian” sau „Buze de Hollywood”, a căpătat o popularitate imensă în Marea Britanie.
 
În mod normal, epilarea braziliană implică eliminarea pilozităţii din toată zona, mai puţin o porţiune - sub formă de linie sau triunghi - în mijloc. Noua modă presupune ca pe toată partea superioară părul pubian să fie lăsat să crească în voie, iar partea inferioară epilată complet. 


 
Prima publicaţie care a scris despre acest curent este „New York Magazine”, după ce una din jurnalistele revistei a aflat despre această nouă metodă de epilare de la cosmeticiana sa. În timpul unei programări obişnuite la un salon de cosmetică din Brooklyn, femeia a aflat, dintr-o discuţie, că această modă s-a născut în State, dar a devenit foarte populară în rândul femeilor din Regatul Unit.

„Ni s-a spus de foarte multe ori că femeile se simt mai curate atunci când au mai puţin păr acolo jos, dar, în acelaşi timp, unele îşi doresc să rămână, totuşi, cu ceva păr pe ici, pe colo”, a declarat Caron Vetter, directorul centrului Belmore din Cambridge.

Citeşte şi:

 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: