Miss Hitler 2016, aleasă în cadrul unui concurs de frumuseţe neonazist: „Aş pune-o pe Angela Merkel într-o tabără de refugiaţi, fără pază”

Miss Hitler 2016, aleasă în cadrul unui concurs de frumuseţe neonazist: „Aş pune-o pe Angela Merkel într-o tabără de refugiaţi, fără pază”

Câştigătoarea titlului Miss Hitler de anul acesta, o brunetă originară din Scoţia, a făcut mai multe declaraţii şocante într-un interviu oferit site-ului organizaţiei fasciste.FOTO Daily Mail

Unul dintre cele mai controversate concursuri de frumuseţe din lume, Miss Hitler, şi-a desemnat câştigătoarea de anul acesta. Tânără a declarat într-un interviu că visează să lucreze într-o creşă, dar şi că îşi doreşte cu ardoare să o vădă moartă pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei, pentru că a adus imigranţii în Europa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mişcarea neo-nazistă de tineret National Action din Marea Britanie organizează an de an concursul Miss Hitler, în cadrul căreia se înscriu tinere din rândul membrilor. 

Acesta folosesc pseudonime şi trimit fotografii în care au feţele parţial acoperite, motiv pentru care competiţia a fost numită o “dovadă de laşitate” de liderii mai multor organizaţii evreieşti, notează publicaţia „Daily Mail”.  

Deşi înscrierea în concursul de frumuseţe a fost lansată în luna mai, organizatorii au explicat că alegerea câştigătoarei a fost amânată după ce Facebook le-a închis pagina. Aceştia au precizat că Miss Hitler este o competiţie care le oferă membrelor mişcării ocazia să-şi facă publice ideile şi să povestească de ce au ales să se înscrie în organizaţie.  

Câştigătoarea titlului Miss Hitler de anul acesta, o brunetă originară din Scoţia, a făcut mai multe declaraţii şocante într-un interviu oferit site-ului organizaţiei fasciste.

„Mult timp nu am crezut că evreii sunt duşmani, mai ales că am fost învăţată că sunt foarte asemănători cu creştinii. Însă propaganda evreiască a devenit prea evidentă ca să o mai pot ignora, aşa că m-am alăturat organizaţiei National Action”, a explicat aceasta motivul pentru care s-a alăturat mişcării fasciste.

FOTO Daily Mail 

Într-o altă declaraţie, tânăra care a fost selectată în concurs pe baza fotografiilor în care apare în timp ce face salutul nazist, afirmă că şi-ar dori să o vadă moartă pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei, şi că ar trimite-o în mijlocul imigranţilor pe care i-a adus în Europa. 

Aş pune-o pe Angela Merkel într-una din taberele ei, fără pază, şi i-aş lăsa pe refugiaţi să se ocupe de restul, a declarat aceasta, citată de publicaţia britanică.  

Pe de altă parte, Miss Hitler 2016 (foto jos) a mărturisit că îşi doreşte să se angajeze la o creşă pentru că îi place să aibă grijă de copii.

FOTO Daily Mail 

Un reprezentant al Board of Deputies of British Jews s-a referit la competiţia Miss Hitler ca la „cel mai urât concurs de frumuseţe organizat vreodată” şi a subliniat că organizaţia încearcă prin astfel de evenimente să instige la ură rasială.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările