Iată ce vor purta italiencele la vară

Iată ce vor purta italiencele la vară

Cristina Chiabotto este imaginea casei Andrea Morelli

Cristina Chiabotto este cea care prezintă colecţia de încălţăminte şi accesorii "Teen 2010" a apreciatului designer Andrea Morelli.

Ştiri pe aceeaşi temă

Colecţia este feminină şi sofisticată, pentru femei tinere, încrezătoare şi irezistibile. Acesta este mesajul celei mai noi colecţii de încălţăminte şi accesorii Andrea Morelli.

Nu lipsesc penele sau sandale "flip-flops". Indiferent că este vorba de zi sau de seară, vedetele incontestabile ale colecţiei sunt sandalele din împletituri de răchită. De asemenea se poartă sandalele din piele de căprioară cu ciucuri, împletite, decorate cu pietre şi cu accesorii pretioase, cu flori sau franjuri.

Din punct de vedere cromatic, sunt la modă culorile pastelate. Rămân albul şi negrul pentru seară. Au revenit în forţă culorile naturale ale pământului în diferite nuanţe de bej şi maro.

Colecţia se găseşte în cele mai bune magazine de pantofi şi magazine pilot din Milano, Roma, Florenţa, Genova, Palermo, Bari, Cuneo, Reggio Calabria, Caserta, Potenza, Catanzaro.

Vezi aici galerie FOTO cu colecţia Morelli

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările