Horoscop anual Urania. Ce le aduce anul 2021 semnelor zodiacale

Horoscop anual Urania. Ce le aduce anul 2021 semnelor zodiacale

FOTO Shutterstock

După anul Şobolanului Alb de Metal, urmează anul Bivolului Alb de Metal, o perioadă mai liniştită, care va începe pe 12 februarie 2021 şi se va încheia pe 1 februarie 2022.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru planuri pe termen lung precum afaceri sau căsătorie, anul 2021 va fi potrivit, scrie Urania

Spre deosebire de Bivolul Roşu sau Galben, Bivolul Alb de Metal se distinge printr-un anumit sentimentalism şi o manieră deschisă de a-şi exprima sentimentele, de aceea înţeleg slăbiciunile umane. Datorita firii conservatoare a simbolului anului, în 2021 niciun semn zodiacal nu poate spera la bogăţii mari. Bivolul înseamnă stabilitate şi creşterea bugetului cu paşi mici.
 
Anul Bivolului nu este pentru croirea carierelor strălucite, ci o perioadă în care trebuie să urci cu perseverenţă tot mai sus, învingând lenea şi oboseala. Bivolul este întotdeauna generos cu cei harnici.
 
Ce le aduce 2021 semnelor zodiacale:
 

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
La fiecare 12 ani, anul Bivolului se repetă pentru a-i învăţa pe Berbeci să fie răbdători. Berbecii se vor opune. Dar într-o zi, după ce se vor linişti, vor vedea că lucrurile pentru care au muncit cândva foarte mult vin acum de la sine.

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Pentru Taur anul 2021 va fi ca un câştig la loto. Seriozitatea lui, capacitatea de a pătrunde în esenţa lucrurilor şi firea întreprinzătoare vor fi susţinute de simbolul anului şi îi vor aduce beneficii sufleteşti şi materiale.

Gemeni (21 mai – 21 iunie)
Farmecul natural şi abilităţile de zei ai comunicării, cum sunt consideraţi gemenii, nu prea le vor fi de folos in anul 2021. Pentru a-şi atinge obiectivele şi pentru a face mai mulţi bani, gemenii vor trebui să muncească mult.

Rac (22 iunie – 22 iulie)
Anul 2021 îl va învăţa să acorde mai puţină importanţă evenimentelor din jur şi să se concentreze asupra a ceea ce este cu adevărat important. În plus, pe reprezentanţii acestei zodii îi aşteaptă o mare dezamăgire în dragoste.

Leu (23 iulie – 22 august)
În 2021 toate afacerile reprezentanţilor acestui semn zodiacal o să mearga cam greu şi numai curajul, perseverenţa şi supraeforturile le vor permite să atingă un nou nivel.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Horoscopul nu le promite trăiri intense şi evenimente memorabile. Singura excepţie vor fi Fecioarele creative pentru care acest an poate deveni o perioadă de recunoaştere şi apariţie a unor idei noi.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)
Balanţele vor avea vreo două momente în care vor trebui să arate tot ce au mai bun. Si, dacă o vor face, efectul produs le va aduce venituri mult timp de acum înainte.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
2021 va fi pentru Scorpioni o perioadă plină de călătorii în interes profesional, dar şi pentru odihnă.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
În anul 2021, săgetatorul brusc îşi va da seama că baza fericirii sale este familia, şi, dacă înainte aceasta era pe plan secundar după muncă, acum el îi va dedica foarte mult timp.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Lucrurile stau în felul urmator: va trebui să fie perseverenţi, insistenţi şi să înveţe să aştepte.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
La începutul anului, vărsătorii îşi vor dori să schimbe totul: şi în viaţa de zi cu zi, şi în viaţa personală, şi poate chiar să-şi schimbe profesia. Dar oricât de hotărâţi ar fi să o facă, astrele îi sfătuiesc să amâne aceste schimbări până la sfârşitul primăverii.

Pesti (19 februarie – 20 martie)
Nativii din această zodie au căpătat mai multă înţelepciune, au dobândit mai multă experienţă şi au adunat fonduri suplimentare. Şi bravo lor dacă în anul 2021 vor reuşi să păstreze toate acestea. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările