FOTO Şezlongul cu motor, cu GPS şi răcitor

FOTO Şezlongul
cu motor, cu GPS şi răcitor

Ineditul vehicul asigură suficient loc pentru două persoane FOTOGRAFII: Guliver Rexfeatures

Şezlongul pe patru roţi, cu o umbrelă care se roteşte după soare şi cu răcitor pentru băuturi este cea mai nouă „fiţă“ pentru vara aceasta.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un şezlong cu volan a fost „parcat“ weekendul acesta pe plaja Brighton, din New York, printre prosoapele întinse de turişti pe nisip. Ineditul vehicul, invenţia artistului Solomon Rogers, este prevăzut cu două şezlonguri, un sistem stereo, un frigider şi un răcitor de băuturi pentru un confort sporit la plajă.

Prosoapele care acoperă şezlongurile sunt retractabile, pentru a nu fi luate de vânt sau murdărite de nisip cât timp proprietarii sunt în apă.

Dar cel mai ingenios gadget montat pe Ultimate Deck Chair, cum a fost botezat şezlongul pe patru roţi, este umbrela cu GPS. Aceasta urmăreşte rotaţia razelor de soare pentru a asigura umbră în permanenţă. 

Cei care se plictisesc la plajă în maşinuţă pot face un castel de nisip. În zona din faţă a maşinii, deasupra motorului, există o groapă cu nisip, care se poate acoperi cu un prosop pentru a sta apoi la plajă. Nu lipsesc, desigur, spaţiile de depozitare pentru cărţi şi creme de plajă.

Vehiculul a fost comandat de  Holiday Autos, o firmă de închirieri auto, şi nu a fost scos deocamdată la vânzare. „Am vrut să fac vacanţele mai frumoase decât oricând şi ne-am dorit ca oamenii să se bucure de o zi la malul mării fără să se streseze din cauza aglomeraţiei de pe plajă, a nisipului care murdăreşte totul sau a cremei de plajă uitate acasă“, spune Solomon Rogers, citat de publicaţia britanică Daily Mail.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: