Fete sexy folosite pe post de momeală ca să vândă sicrie: calendarul provocator care pune biserica pe jar FOTO VIDEO

Fete sexy folosite pe post de momeală ca să vândă sicrie: calendarul provocator care pune biserica pe jar FOTO VIDEO

Considerat cel mai morbid calendar cu fete sexy din lume, seria de 12 fotografii prin care firma poloneză Lindner îşi promovează colecţia de sicrie din 2016 are o tematică retro. FOTO Daily Maill

Compania poloneză Lindner a lansat calendarul pe 2016 prin care îşi promovează noua colecţie de coşciuge. Bizarul mod de promovare a început în 2010, iar reprezentanţii firmei nu au de gând să renunţe la calendarul cu fete sexy imortalizate în sicirie, chiar dacă Biserica Catolică s-a declarat împotriva acestui demers comercial şi sexual.

Considerat cel mai morbid calendar cu fete sexy din lume, seria de 12 fotografii prin care firma poloneză Lindner îşi promovează colecţia de sicrie din 2016 are o tematică retro. 

Calendarul a fost aspru criticat de Biserica Catolică din Polonia încă de la apariţia primului exemplar, în 2010, dar vânzările au continuat să crească de la an la an, graţie ineditei idei de promovare, aşa că reprezentanţii firmei poloneze nu au de gând să renunţe la calendar.

Reprezentanţii bisericii consideră că firma vinde sex, nu coşciuge, însă firma poloneză se apără şi afirmă că nu doreşte decât să facă ideea morţii mai frumoasă şi mai uşor de suportat.


FOTO Daily Mail

„Calendarul Linder a devenit un fenomen aparte, iar această ediţiei limitată poate fi conisiderat un cadou perfect pentru colecţionari şi pentru cei care ştiu să aprecieze cu adevărat frumuseţea. 12 sicrie unice, 12 modele frumoase, care acum vă pot aparţine”, este descrisă noua ediţie a calendarului de către reprezentanţii firmei poloneze.

FOTO Daily Mail

În ciuda faptului că reprezentanţii Bisericii Catolice din Polonia susţin că moartea omului ar trebui respectată, nu amestecată cu sexul, Zbigniew Lindner, patronul firmei, a explicat că ei nu consideră sicriul un obiect religios, ci o simplă piesă de mobilier, patul în care ne dormim somnul de veci.

FOTO Daily Mail

„În spatele realizării unui singur coşciug se ascunde atât de multă muncă încât am vrut să fie văzut mai mult decât în scurtul răstimp de la înmormântare”, a precizat acesta, conform publicaţiei Daily Mail. La acest moment, sicriele firmei poloneze se vând nu numai în Polonia, ci şi în restul Europei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările