Dintre acestea, 300.000 de produse fac parte din oferta Vivre, iar aproximativ 100.000 de produse provin de la comercianţii din Vivre Marketplace. Reducerile de Black Friday sunt disponibile începând de ieri, 5 iulie, până joi, 15 iulie.

Este al doilea an consecutiv în care Vivre vine în întâmpinarea clienţilor cu o ediţie de vară a campaniei Black Friday. Anul acesta, compania dispune de aproximativ 200.000 de produse cu livrare rapidă, de şase ori mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Reducerile vor fi aplicate la toate categoriile de produse din portofoliu. Astfel, clienţii vor putea opta pentru canapele de la 699,99 lei, scaune de la 89,99 lei, articole pentru grădină de la 15,99 lei, articole de modă şi lifestyle de la 49,99 lei, ustensile de bucătărie de la 9,99 lei, dar şi lenjerii de pat de la 99,99 lei.

În prima săptămână a campaniei Black Friday, compania pune la dispoziţia clienţilor o selecţie de 12 produse vedetă în acest sezon, care beneficiază de preţuri speciale. Stocul este limitat, iar oferta este compusă din următoarele produse:


Campania se va desfăşura simultan în toate cele nouă ţări în care Vivre este prezentă: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croaţia, Polonia şi Grecia. Informaţii suplimentare, precum şi alte surprize din cadrul evenimentului pot fi descoperite accesând pagina www.vivre.ro/black-friday.