Ingredientele naturale din compozitia capsulelor Control Appetit se umflă în stomac şi astfel induc senzaţia de saţietate, reducând nevoia de a lua gustări sau de a mânca excesiv.

Descoperirea produsului Control Appetit Clinical a ajutat la reducerea numarului de persoane obeze din intreaga lume. Cel mai important beneficiu este ca nu trebuie sa urmati un regim alimentar strict si veti constata ca pe zi ce trece veti consuma mai putina hrana.

Gabriela Cristea si-a propus sa slabeasca si a reusit, in timp record. Indragita prezentatoare TV, a dezvaluit ca pe toata perioada procesului de slabire a administrat suplimentul Control Appetit Clinical, pentru diminuarea poftei de mancare.

,, In perioada in care am slabit 20 kg, am mancat de cinci ori pe zi, am avut trei mese principale şi două gustări. Am mancat orice fel de carne si cam de 3  ori pe luna prăjiturile care îmi plac. Am avut nevoie de un sustinator pentru a-mi potoli poftele in toata aceasta perioada si am luat in fiecare dimineata o capsula de Control Appetit Clinical. Nu sunt niste pastile minune care te slabesc peste noapte, insa pe

mine m-au ajutat enorm pentru ca nu am mai avut pofta de mancare, mi-au imbunatatit tranzitul si am slabit rapid. '' a declarat Gabriela Cristea.

 

Mai multe detalii pe www.controlappetit.ro