Cum să-ţi surprinzi partenerul de „Ziua Îndrăgostiţilor“ dacă dispui de buget redus

Cum să-ţi surprinzi partenerul de „Ziua
Îndrăgostiţilor“ dacă dispui de buget redus

Cum să-ţi surprinzi partenerul de „Ziua Îndrăgostişilor“ dacă dispui de un buget redus. FOTO The Independent

Dacă timpul şi bugetul te presează şi nu ştii cum să-ţi surprinzi partenerul de Ziua Îndrăgostiţilor, îţi propunem 6 idei inedite care te vor scăpa de chinul gândului că nici anul acesta nu ai găsit cadoul potrivit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ziua Îndrăgostiţilor bate la uşă, ceea ce înseamnă că majoritatea partenerilor de cuplu se pregătesc să-şi surprindă jumătatea. Dacă faceţi parte din categoria celor chinuiţi de gândul că nici anul acesta nu au găsit din timp un mod de a-şi surprinde iubitul/iubita, luaţi în calcul câteva idei ce pot fi puse în practică pe ultima sută de metri, având un buget redus.

O zi la spa

Dacă aveţi de gând să vă relaxaţi de Ziua Îndrăgostiţilor, atunci o zi la spa poate fi exact ce aveţi nevoie. Dacă nu vreţi să cheltuiţi bani sau să plecaţi de acasă, puteţi cumpăra săruri de baie, lumânări parfumate şi uleiuri de masaj pentru a creea atmosfera specifică unei centru de relaxare. Se poate dovedi a fi o experienţă foarte senzuală, scrie The Independent.

Noaptea filmului

Profitaţi la maxim de tema Zilei Îndrăgostiţilor urmărind cele mai frumoase comedii romantice la care vă puteţi gândi.

Pregătiţi cina împreună

Ştim cu toţii că mesele de Ziua Îndrăgostiţilor pot fi destul de costisitoare, aşa că o alternativă excelentă ar fi să găteşti împreună. Faceţi echipă şi puneţi în practică una din reţetele preferate. Cum spunea George Bernard Shaw: „Nu există iubire mai sinceră decât dragostea de mâncare“, gătitul împreună putând fi reţeta pentru o seară perfectă.

Antrenamentul de cuplu

De ce să nu încercaţi antrenamentul de cuplu chiar de Ziua Îndrăgostiţilor pentru a marca acest eveniment? Dacă nu vreţi să staţi în sala de sport, puteţi merge în parc pentru a alerga împreună.

Stand-up comedy

Dacă nu aaeţi idei cu privire la cum să vă petreceţi Ziua Îndrăgostiţilor, atunci îndreptându-vă spre un club de stand-up comedy. Asta în cazul în care şi partenerul iubeşte acest gen de distracţie. Asiguraţi-vă că rezervaţi biletele şi nu aşteptaţi chiar ziua de 14 februarie.

Degustare de vinuri

Indiferent dacă sunteţi un fan înrăit al vinului sau beţi doar la ocazii speciale, această băutură cu siguranţă este simbolul romantismului. Bucuraţi-vă de un vin bun împreună cu partenerul, pentru acelebra împreună iubirea.

 

 

 

 

 

 

citeste totul despre: