Cum menţii pasiunea într-o relaţie de lungă durată. Acesta este secretul!

Cum menţii pasiunea într-o relaţie de lungă durată. Acesta este secretul!

Crezi că sunteţi de prea mult timp împreună pentru că flirtul să mai funcţioneze? Totul ţine de atitudine: simte-te bine, joacă-te, tachinează, totul pentru a-i da de înţeles celuilalt că îl doreşti. Acest lucru nu trebuie să ducă neapărat la sex, ci să indice că există acea intimitate între voi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fie că viaţă voastră sexuală este încă pasională sau nu, flirtul este un element cheie. Multe aspecte ale unei relaţii sunt stresante şi dificile, iar flirtul este o cale simplă de a aduce un strop de sare şi piper într-o relaţie în care lucrurile sunt destul de aşezate. Este un mod simplu şi plăcut de a transmite celuilalt că îl găseşti atrăgător.
 
Iată câteva idei pentru a reaprinde pasiunea în cuplu:
 
Trimiteţi-va e-mailuri sau biletele sexy
Nu trebuie să fie explicite, însă puţînă senzualitate nu strică, iar cuvintele scrise au un impact puternic şi un caracter romantic. Poţi la fel de bine să îi strecori în buzunar un bileţel cu un mesaj drăgăstos când pleacă la muncă şi să va trimteti mesaje atunci când va este dor.
 
Citeşte şi: 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările