Atunci când alegi să înlături energia negativă din jur, te vei deschide către experienţe noi, pozitive. Poate că există în viaţa ta oameni pe care-i iubeşti, dar care nu mai reuşesc să te stimuleze sau să aducă ceva benefic în existenţa ta, sau oameni cu care eşti nevoit să lucrezi. Aceşti oameni pot fi prieteni, rude, şefi colegi. În condiţiile în care observi că respectivele persoane încep să exercite orice fel de negativitate asupra ta, este recomandat să limitezi contactul, sau să renunţi complet la ei, conform unui articol de pe thriveglobal.ro.

În cadrul emisiunii Adevăr sau… întâmplare, Geo Bogdan, life coach, care ne-a descifrat câteva mituri legate de oamenii toxici. Aşadar, fac oamenii toxici mai mulţi bani decât noi, ceilalţi? Sau ajung mai uşor în poziţii de conducere? ”Parţial da, dacă o fac prin manipulare! Dar la fel de bine poţi ajunge în astfel de poziţii şi printr-o abordare organică, fără să recurgi la manipulare sau conflict”. Ne-a mai interesat să ştim şi dacă familia poate fi un mediu toxic. Geo Bogdan ne-a confirmat: ”Adevărat! De foarte multe ori, familiile pot avea o influenţă toxică asupra copilului, dar şi copiii asupra părinţilor, fraţii asupra surorilor, indiferent de gradul de rudenie”. Persoanele toxice ne trag în jos? ”Parţial adevărat! Te trag în jos doar dacă tu permiţi acest lucru. În general, marii manipulatori, oamenii care ţin neapărat să aibă control, pot face acest lucru. Dar şi prietenii-ancoră, prietenii care au adicţii te pot seduce şi ademeni în direcţii nefaste vieţii tale”, a spus Geo Bogdan. Sunt persoanele toxice oameni care suferă? Geo Bogdan ne-a confirmat: ”Orice formă de toxicitate interioară, care poate fi simţită de ceilalţi, pleacă de la o problemă, de la o traumă, de la o nemulţumire”.

Urmăreşte întreaga emisiune Adevăr... sau întâmplare, un concept Thrive Global difuzat pe Magic TV şi pe YouTube Magic FM România, pentru a-ţi elucida cele mai interesante mituri despre oamenii toxici.

Şi nu uita să te abonezi pe canalul YouTube Magic FM România pentru a urmări toate emisiunile Thrive Global şi citeşte thriveglobal.ro pentru a fi la curent cu ultimele articole.