Ce compuşi ar trebui să regăsim pe eticheta produselor bio pentru protecţia solară

Ce compuşi ar trebui să regăsim pe eticheta produselor bio pentru protecţia solară

Ce compuşi ar trebui să regăsim pe eticheta produsele bio pentru protecţia solară

Ceaiul, indiferent că e roşu, alb sau verde, aduce pielii un aport de minerale şi antioxidanţi care face pielea mai fină şi mai fermă. Specialiştii vorbesc despre ingredientele pe care ar trebui să le regăsim pe eticheta produselor bio care promit să ne protejeze pielea de agresivitatea razelor soarelui.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dacă în vara asta visezi la o piele strălucitoare, dar protejată, hrănită şi hidratată, ia aminte la ce produse de protecţie solară să apelezi. Acestea ar trebui să conţină compuşii esenţiali care hidratează şi luptă împotriva petelor solare.

Vitamine şi ingrediente care barează soarele

  • Pruna Kakadu
  • Acerola
  • Vitamina C

Ceaiul alungă radicalii liberi

Ştiai că polifenolii care se găsesc în ceai ajută la prevenirea formării radicalilor liberi? Şi unde mai pui că aceştia exercită un efect protector împotriva nocivelor raze UVA. Ceaiul, indiferent că e roşu, alb sau verde, aduce pielii un aport de minerale şi antioxidanţi care face pielea mai fină şi mai fermă. 

Uleiuri preţioase

Complexul nutritiv compus din ulei de măsline, ulei de argan şi unt de Shea hrăneşte şi hidratează în profunzime pielea.

  • Uleiul de argan organic eliberează antioxidanţi puternici pentru o protecţie suplimentară, remineralizează pielea, o hrăneşte şi îi un aspect neted şi suplu;
  • Untul de Shea exercită o funcţie nutritivă, de tonifiere şi o acţiune emolientă.
  • Complex Anti-îmbătrânire - produs prin combinarea uleiului de măsline, a coriandrului şi a piperului negru efectuează o acţiune de blocare radicalilor liberi care sunt stimulaţi de expunerea la soare.


Filtre solare fizice

Produsele de protecţie solară care folosesc exclusiv filtre solare fizice, cum ar fi Dioxidul de Titan şi Oxidul de Titan, permit o protecţie activă şi în condiţii de siguranţă. Extractul de Pruna Kakadu este bogat în vitamina C, obţinută prin procesul de osmoză. ”Aşadar aceasta este pură, stabilă şi activă, iar în asociere cu extractul de Acerola, creşte exponenţial eficienţa acesteia”, ne explică Diana Marandiuc, Trainer Naturys România.

 

citeste totul despre: