AQUA Carpatica, membră Valvis Holding, lansează cu mândrie prima doză de apă minerală românească

AQUA Carpatica, membră Valvis Holding, lansează cu mândrie prima doză de apă minerală românească

În dorinţa de a diversifica oferta către consumatorul român, AQUA Carbo aduce pe piaţa noua doză de 330 ml. Prima apă minerală naturală îmbuteliată la doză (330 ml) din România este creată din dragoste şi respect pentru nevoile tot mai diversificate ale consumatorului. Cu bule puternice şi catifelate, într-un packaging inovativ, din aluminiu.

AQUA Carbo, doza perfectă pentru orice mix răcoritor (siropuri naturale, limonade, şpriţ)

 
Caracterul carbogazos distinct este oferit de concentraţiile naturale de dioxid de carbon aflate în raporturi perfect echilibrate cu sărurile dizolvate. Conţinutul de dioxid de carbon elimină probabilitatea gustului străin, neplăcut, aspru, astringent. Nivelul optim de mineralizare conferă apei o bună retenţie a dioxidului de carbon după deschiderea dozei, ceea ce o recomandă pentru prepararea băuturilor răcoritoare şi alcoolice.
 
• Îmbuteliată responsabil la sursă (izvoarele AQUA)
• Pură în mod natural, fără nitraţi detectabili, fără urme de poluanţi chimici
• Bogată în electroliţi naturali care îmbunătăţesc hidratarea
• Gust puternic, concentraţie mare de dioxid de carbon
• Apă gourmet cu o compoziţie minerală bogată care o recomandă pentru diferite asocieri culinare şi pentru şpriţuri cu o gamă variată de vinuri
• Gust curat, fin, neutru în asocierea cu vinul
• Doză de aluminiu care permite răcirea rapidă
• Ambalaj 100% reciclabil
 

Gustul apei în şpriţ

 
În ceea ce priveşte prepararea băuturilor alcoolice, gustul apei este mult mai important decât s-ar putea crede. Specialiştii în degustarea vinului spun că secretul unui şpriţ bun se află în echilibrul perfect dintre vin, apă minerală şi bulele acesteia.
AQUA Carbo la doză de 330 ml are o compoziţie minerală bogată care nu diluează gustul vinului, ci îl amplifică şi poate fi folosită cu succes în prepararea şpriţului perfect. O apă minerală de calitate, prin electroliţii pe care îi conţine şi dioxidul de carbon natural, care se menţine chiar şi în amestec cu vinul, îi potenţează aromele şi ajută în acelaşi timp la hidratare.
 
Vinurile recomandate pentru şpriţ: Sunt cele care au calităţi aromatice puternice, fructate şi cu un conţinut de tanini foarte scăzut. Încearcă noua doză de AQUA Carbo la 330 ml pentru prepararea unor şpriţuri perfecte!
 
Campania AQUA Carpatica aduce în prim plan ingredientele ideale pentru o petrecere tradiţională românească: calităţile apei perfecte pentru şpriţ, cu bule puternice şi catifelate, un vin bun şi acorduri de muzică lăutărească autentică, revitalizăm şpriţul românesc, o băutură cu o tradiţie îndelungată care merită păstrată şi apreciată aşa cum se cuvine.
 
Valvis Holding (AQUA Carpatica) continuă să creadă în valorile româneşti şi mai ales în resursele României, Patria Apelor Minerale, cu un potenţial uriaş naţional, dar şi internaţional. Conform filozofiei noastre de brand, rămânem deschişi către consumatori şi, chiar şi în vremuri incerte, continuăm dezvoltarea şi promovarea valorilor naţionale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările