Amenajarea acestui apartament cu două camere din Piaţa Romană pare de lux, dar a costat 5.000 de euro

Amenajarea acestui
apartament cu două camere din Piaţa Romană pare de lux, dar a costat 5.000 de euro

Tu cum îţi imaginezi că ar arăta un spaţiu decorat pe placul unui colecţionar de maşini de epocă, vinuri vechi şi fel de fel de obiecte de artă? Proprietarul acestui apartament din Piaţa Romană, Andrei, e economist. Pe lângă pasiunile de mai sus, îi mai place şi să schieze şi să călătorească, aşa că bugetul rămas pentru amenajarea locului, menit să fie dat spre închiriere în regim hotelier, a fost unul destul de restrâns, de 5.000 de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dar asta nu a fost o piedică pentru Şerban Georgescu, designer de interior şi cofondator ISRA Interior Design Solutions, şi soţia lui, Raluca, ci o provocare. Şerban a studiat Marketing la ASE şi a lucrat în sistemul bancar timp de aproape 10 ani, însă şi-a dat seama că asta nu e vocaţia lui abia în 2019. Atunci a realizat că are o aplecare spre domeniul designului de interior şi a început să aprofundeze subiectul. După ce a absolvit cursul Inside Academy ţinut de arhitecţii Alina Vîlcu şi Omid Ghannadi, Şerban şi soţia lui, „o decoratoare desăvârşită”, precizează, au fondat ISRA Interior Design Solutions.

Finisajele şi lumina fac spaţiul să pară „scump”

Apartamentul din cartierul bucureştean Piaţa Romană măsoară 52 metri pătraţi, are două camere şi un dressing şi a fost gata în doar o lună. Dar când păşeşti pentru prima oară înăuntru, chiar şi virtual, n-ai zice nici că e o amenajare cu buget accesibil, nici că lucrările n-au durat luni întregi. Iar asta datorită finisajelor şi ambientului.

dormitor noptiera lampa

„Am pus mai mult accentul pe amenajarea pereţilor şi pe corpurile de iluminat”, explică Şerban. Din cei 5000 euro, doar 1500 au mers către mobilier. „Restul a fost alocat achiziţionării de corpuri de iluminat, lucrărilor, materialelor şi finisajelor, care arată impecabil”, spune designerul.

living albastru parchet lemn masiv

Continuarea articolului, aici.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările