Alimente care te hidratează

Alimente care te hidratează

În afară de aportul de apă, există diverse fructe şi legume cu un conţinut ridicat de apă

Atunci când temperatura urcă în termometru, apelează la câteva alimente naturale, care să te ajute să rămâi hidratată şi sănătoasă. Iată care sunt acestea!

Ştiri pe aceeaşi temă

Când e cald, organismul tinde să piardă apă, prin transpiraţie. Corpul suferă atunci când această pierdere nu este compensată în mod adecvat. În afară de aportul de apă, care este o necesitate, există diverse fructe şi legume cu un conţinut ridicat de apă, care te vor ajuta cu siguranţă să-ţi răcorească organismul şi să-l păstreze hidratat.

Castraveţi

Conţin potasiu, care ajută la menţinerea echilibrului mineral din organism. Aceştia sunt bogaţi într-o substanţă numită „sterol“, care poate scădea nivelul colesterolului rău. În coaja castravetelui se găsesc cei mai mulţi steroli. Aşa că ar fi bine să te gândeşti de două ori înainte de a îndepărta coaja. În cele din urmă, castraveţi au puţine calorii, de aceea sunt indicaţi celor care sunt la dietă.

Pepene verde

Consumă pepene, atât în forma sa solidă, cât şi sub formă de suc. Cel mai bine ar fi să bei sucul cât e proaspăt.

Citeşte continuarea articolului pe clickpentrufemei.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările