A fost acuzată de vecini pentru semne obscene. Ce făcea, de fapt, femeia

A fost acuzată de vecini pentru semne obscene. Ce făcea,
de fapt, femeia

Sheila Jacklin FOTO Daily Mail

Deşi practică de 27 de ani yoga, o femeie de 57 de ani din Marea Britanie se confruntă cu o situaţie fără precedent în tot acest timp. Vecinii o acuză că foloseşte semne obscene în timpul practicilor, iniţiindu-i proces şi acuzând-o de hărţuire.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sheila Jacklin, o femeie de 57 de ani, care practică zilnic yoga pe plaja de lângă casa ei de 600.000 de lire sterline din Marea Britanie, a fost acuzată de vecini pentru gesturi obscene în timpul meditaţie, scrie DailyMail.

Timp de 27 de ani, femeia şi-a început practica printr-o rugăciune, pierdută în concentrare, cu braţele ţinute în sus şi cu degetele îndreptate spre cer.

Nu acelaşi lucru văd vecinii femeii, care o acuză că ridică în mod deliberat degetul mijlociu spre ei. Mai multe imagini cu ea în timp ce se ruga au fost surprinse de camerele de luat vederi şi trimise la poliţie, fiind acuzată de hărţuire.

Procesul, care a durat nu mai mult de 15 minute, a dat câştig de caz femeii, însă vecinii ameninţă că vor lua măsuri împotriva poliţiei pentru o „campanie susţinută de hărţuire rasială, motivată religios”.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: