Cele mai căutate jocuri şi jucării în 2013

Cele mai căutate jocuri şi jucării în 2013

Părinţii români investesc tot mai mult în jocuri de construcţie, jocuri de inteligenţă şi de strategie, dornici să dezvolte abilităţile copiilor, arată un raport realizat de elefant.ro asupra întregului volum de comenzi primite în 2013 pe categoria de jucării.

Ştiri pe aceeaşi temă


În top 15 al celor mai cumpărate jocuri, 7 poziţii sunt deţinute de seturi LEGO, la mare căutare fiind şi jocurile din seria IQ (IQ Twist şi IQ Fit), jocul de strategie Camelot Junior şi jocul de management Monopoly Empire.

Păpuşile din seria Monster High au fost preferatele fetelor în 2013, iar pentru copiii de până în 3 ani părinţii s-au orientat către foarte popularul căţeluş vorbitor cu care micuţii pot învăţa cuvinte în limba română.

În 2013, părinţii au cumpărat jucării cu o valoare medie a comenzilor de 104 lei, cu 38% mai mult faţă de 2012.

“Un mall dedicat familiei nu poate exclude produsele dedicate copiilor pentru creşterea cărora părinţii investesc uneori şi peste 30% din economia totală a gospodăriei. Din acest motiv, dorim să oferim părinţilor un loc unic unde aceştia să poată cumpăra cât mai multe produse necesare dezvoltării celor mici. Ne propunem ca în următoarele luni să extindem ofertaelefant.ro pentru copii cu peste 5.000 de produse, din mai multe categorii, de la accesorii şcolare, până la îmbrăcăminte, încălţăminte şi produse de îngrijire“, spune Dan Vidraşcu, CEO elefant.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările