„Jucăriile Uitate” prind viaţă din nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proiectul este iniţiat de Galleria Arad FOTO arhivă
Proiectul este iniţiat de Galleria Arad FOTO arhivă

În perioada 20 – 24 ianuarie 2014, Galleria Arad începe distribuirea celor 20.000 de jucării şi hăinuţe adunate în cadrul proiectului “Galleria Jucăriilor Uitate”, derulat în luna decembrie 2013.

„Am lansat campania Galleria Jucăriilor Uitate din dorinţa de a ne implica în vieţile copiilor mai puţin norocosi, sperând ca prin aceasta să oferim nu doar o bucurie, dar şi o şansă de integrare armonioasă. Am invitat copilaşii să adune jucăriile uitate prin casă, revistele sau hăinuţe de care nu se mai bucură şi să le doneze în favoarea unor colegi de aceeaşi vârstă dar cu posibilităţi materiale reduse. Suntem convinşi că nu este niciodată prea devreme pentru a învăţa să-ţi ajuţi aproapele” a declarat Judit Antal, PR& Events Manager, Galleria Arad.

Din 1 până în 30 decembrie 2013, arădenii au adus la Galleria Arad nu mai puţin de 20.000 de jucării şi alte obiecte care vor aprinde zâmbete de bucurie pe feţele unor copilaşi aflaţi în atenţia Direţiei Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia copilului, în structuri de ocrotire şi centre de plasament din judeţul Arad.

Vă mai recomandăm: Donaţi haine pentru cei 5.000 de oameni ai străzii

Vasluienii au donat haine şi alimente

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite