Sfaturile unui celebru model XL pentru femeile cu forme: „Plinuţele ar trebui să umble goale prin casă“

Sfaturile unui celebru model XL pentru femeile cu forme: „Plinuţele ar trebui să umble goale prin casă“

Modelul plus size Ashley Graham. FOTO Daily Mail

Modelul plus size Ashley Graham, unul dintre cele mai cunoscute manechine cu forme voluptoase din SUA, a declarat într-o conferinţă TEDx că femeile plinuţe nu ar trebui să se jeneze din cauza kilogramele în plus, ci să gândească pozitiv şi să umble dezbrăcate prin casă pentru a deveni încrezătoare în felul în care arată.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Fercirea este un bol cu paste“, este de părere modelul american Ashley Graham, conform unei declaraţii oferite în cadrul conferinţei TEDx susţinute recent în Spania. 

Tânăra, în vârstă de 28 de ani, care poartă haine măsura 44 şi 85 D la sutien, a oferit mai multe sfaturi femeilor care se ruşinează din cauza siluetei lor, povestind cum a reuşit ea să-şi depăşească zecile de complexe şi să aibă succes în industria modei graţie felului în care arată.

„Mergeţi în fundul gol prin casă, eu fac adesea aşa ceva. O astfel de atitudine construieşte încrederea în sine. O să vedeţi în oglindă aceste detalii despre care vi s-a spus o viaţă întreagă că nu sunt perfecte. Aşa că încercaţi să le acceptaţi aşa cum sunt. Nu le ascundeţi, pentru că va trebui să trăiţi cu ele“, este un îndemn pe care manechinul l-a transmis femeilor plinuţe. 

FOTO Daily Mail 

Printre lecţiile de viaţă învăţate pe propria piele, Ashley Graham a menţionat şi că „Exerciţiile fizice nu trebuie neglijate“, „Fericirea este un bol cu paste“, ori „Nu ar trebuie să vă fie ruşine cu imperfecţiunile voastre“. 

FOTO Daily Mail 

De asemenea, Ashley consideră că femeile ar trebuie să complimenteze mai des alte femei, pentru că prea puţine fac astfel de gesturi. Atrăgătoarea brunetă are nu mai puţin de 694.000 de fani pe Instagram şi 265.000 de like-uri pe Facebook, conform Daily Mail.  Recent, într-un interviu acordat revistei Elle, modelul american a declarat că a ajuns să înveţe alte femei despre cum trebuie să-şi accepte imperfecţiunile fizice pentru că nu se teme de formele ei şi de celulita pe care o are, şi că această acceptare are darul de a te relaxa şi de a-ţi permite să te simţi fericită şi încrezătoare în puterea ta de seducţie.

FOTO Daily Mail 

Recent, Ashley a lansat o nouă colecţie de lenjerie intimă sexy pentru retailerul canadian Addition Elle, într-un show din cadrul Săptămânii Modei de la New York. Ashley Graham este primul model cu forme care a apărut în paginile revistei Sports Illustrated, în celebra ediţie dedicată costumelor de baie, iar acum este una dintre cele mai solicitate modele plus size din industria fashion.

Găseşte-ţi jumătatea pe PrimaLove!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările