Premieră pentru revista Sports Illustrated: un model de 56 de ani a pozat în costum de baie FOTO VIDEO

Premieră pentru revista Sports Illustrated: un model de 56 de ani a pozat în costum de baie FOTO VIDEO

Nicola Griffin, 56 de ani. FOTO Daily Mail

Celebra ediţie Sports Illustrated dedicată costumelor de baie include printre modelele care au pozat pentru acest număr şi un manechin în vârstă de 56 de ani, Nicola Griffin. Revista va fi lansată în cursul acestei luni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nicola Griffin, de 56 de ani, este cea mai în vârstă femeie care a pozat pentru revista Sports Illustrated. Alegerea sa face parte dintr-o nouă campanie, #SwimSexy, prin intermediul căreia se promovează aprecierea propriului corp indiferent de vârstă şi de siluetă. Pentru a sublinia această idee, în paginile revistei apar şi două modele plus size, Ashley Graham şi Philomena Kwao.

„Nu totul gravitează în jurul ideii de a avea 20 de ani şi dimensiunile 90, 60, 90. Ne-am plictisit de asta. Avem vârste şi dimensiuni diferite şi asta înseamnă frumuseţe. Suntem femei adevărate”, a declarat Griffin pentru publicaţia Daily Mail. 

Nicola Griffin este mama a două fete şi a mărturisit că atunci când cineva se referă la ea cu „cei în vârstă”, se simte ca şi cum ar avea 80 de ani. 

FOTO Daily Mail 

„Am fost destul de emoţionată în timpul şedinţei foto, pentru că toate celelelalte modele erau foarte tinere. Am fost neliniştită şi pentru că mă gândeam la ipostazele în care mă vor pune să pozez. Şi mi-au dat să port bikini aurii. A fost bine, nu am avut niciun motiv să fiu nervoasă”, a povestit aceasta.

Ashley Graham FOTO Daily Mail 

Fetelor mele nici nu le vine să creadă că am făcut asta. Îmi spun să verific dacă într-adevăr o să apar şi eu în revistă. Amândouă cred că este un lucru minunat. La fel de încântaţi sunt şi iubiţii lor, a spus Nicola amuzată. 

Philomena Kwao FOTO Daily Mail 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările