Cum arată sutienul Victoria’s Secret de un milion de dolari, realizat în 930 de ore

Cum arată sutienul Victoria’s Secret de un milion de dolari, realizat în 930 de ore

Fotomodelele „Victoria's Secret“ FOTO Guliver/Getty Images

Celebrul brand de lenjerie intimă Victoria’s Secret a prezentat varianta de anul acesta a sutienului numit „Dream Angels Fantasy Bra“, în valoare de un million de dolari. Lenjeria intimă va fi prezentată pe podiumul Vistoria’s Secret Fashion Show de „îngeraşul“ Elsa Hosk (29 de ani).

Ştiri pe aceeaşi temă

Victoria’s Secret a prezentat varianta din 2018 a preţiosului sutien cu preţul de un million de dolari.
 
Sutienul realizat din cristale Swarowski va fi purtat de modelul suedez Elsa Hosk, în cadrul prezentării de modă anuale Victoria’s Secret Fashion Show 2018, a anunţat compania de lenjerie intimă, potrivit Fox News.
 
Sutienul, care are ataşat un lanţ de corp, este compus din peste 2,100 de diamante Swarovski şi topaze, iar realizarea sutienului a durat peste 930 de ore, fiecare diamant fiind aplicat manual.
 
Sutienul „Victoria's Secret“, format din 2,100 de diamante FOTO Guliver/Getty Images
   
 
Hosk, top-model originar din Stockholm, Suedia, a declarat referitor la momentul când a îmbrăcat sutienul pentru prima dată pentru o şedinţă foto: „Trupul îmi tremura. Asta nu pentru că aveam emoţii, ci pentru că eram entuziasmată. A fost o senzaţie cool pe care nu am mai simţit-o niciodată şi un moment pe care nu îl voi uita“.
 
Ea a descris lenjeria ca fiind „foarte simplă, modernă şi sclipitoare“. „Dacă aş fi proiectat-o eu însămi, ar fi arătat exact aşa. Când am pus-o pe mine am avut impresia că cineva a făcut o vrajă şi s-a potrivit perfect pe corpul meu“, a mai mărturisit modelul.
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💎💎💎💎💎💎

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

 
În timp ce costul sutienului este cu siguranţă mai mare decât preţul unui sutien tradiţional Victoria’s Secret, magazinul a spus că o versiune a sutienului, fără diamante pe el, va fi disponibilă pentru vânzare începând cu 29 noiembrie la preţul de 250 de dolari.
 
Victoria’s Secret Fashion Show va avea loc pe 2 decembrie în New York City.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: