Femeile antreprenor sunt apreciate şi respectate din ce în ce mai mult de comunităţile de afacerişti. Datorită personalităţii, dar şi a firii artistice cu bune abilităţi de organizare şi cu o gândire distributivă, femeile din domeniul business denotă o atenţie sporită asupra detaliilor, ceea ce nu poate reprezenta decât un avantaj în ochii colaboratorilor.

Adevărul este că unele domenii de business se pretează mai bine pe o percepţie feminină. Acestea pot fi diverse, dar câteva exemple de astfel de categorii pot fi întâlnite frecvent. Afacerile se axează în special pe ceea ce presupune detalii asupra designului interior, organizarea unor evenimente sau businessul bazat pe produse de cosmetică şi îngrijire corporală.

Domeniul office este văzut ca fiind un loc ce atrage persoane de o clasă ce se orientează mereu spre profesionalism. Ţinuta reflectă în general ceea ce simţim şi modul de a ne comporta. Deşi acest aspect nu este tot timpul luat în calcul, poate fi mai important decât formarea unei prime impresii.

Pentru a ajunge de la un plan pe hârtie până în momentul în care păşim pragul companiei spre care se orientează business-ul, poate fi un drum anevoios cu multe urcuşuri şi coborâşuri. Diferenţa dintre vis şi reuşită poate fi un punct simplu, dar important, acela ce ţine de  perseverenţă sau abilitate de a nu renunţa.

Dacă ne gândim că am reuşit imposibilul, mai rămâne să menţinem atitudinea şi în activităţile zilnice. Un prim pas pe drumul către succes se poate încadra în stilul vestimentar. Poate nu este atât de cunoscut faptul că orice ţinută dictează şi modul nostru de a ne comporta.

Deoarece antreprenoriatul şi implicit domeniul business vine de cele mai multe ori la pachet cu lipsa timpului, un efect pe care îl conştientizăm şi ne asumăm acest aspect, alegerea ţinutelor din categoria office poate fi dificilă. Magazinul online DyFashion dispune de diferite articole vestimentare din categoria office, tocmai pentru a reprezenta un real ajutor pe drumul către reuşită, fără a fi limitate de timpul.

Un exemplu real cu care ne întâlnim şi nu îl conştientizăm este stilul casual ce ne induce starea de relaxare şi comoditate sau purtarea pijamalelor care ne oferă liniştea psihică, fiind de multe ori un automatism în provocarea stării de somn.

Idei de la DyFashion pentru un stil office de invidiat

În primul rând ţinuta office face referire la stilul formal, dar totuşi fiind vorba de articole vestimentare şi de modă, stilul lasă loc pentru creativitate proprie şi adaptare în funcţie de activităţile desfăşurate.

Este cunoscut faptul ca într-o companie de tipul băncilor se impune un standard de culoare şi articole vestimentare ce se încadrează în anumite norme precum uniforma şcolară. Spre exemplu se urmăreşte în general asortarea culorilor reprezentative pentru compania bancară respectivă. Acest lucru denotă ideea de profesionalism dar si cea de lucru în echipă, fiind precum o uniformă.

În domeniul antreprenorial aspectul legat de uniformizare este redus considerabil, in schimb, aspectele ce se orientează către decenţă nu se recomandă a fi omise.

Un articol vestimentar ce nu ar trebui să lipsească din garderoba femeilor antreprenoare este rochia. DyFashion dispune de modele de rochii office ce se pot asorta cu pantofi eleganţi de la acelaşi magazin.  

Pentru persoanele ce adoră stilul clasic conservator atât în ceea ce priveşte culorile, dar şi stilul, o recomandare de la Dyfashion poate fi reprezentată de rochia Kasie neagră cu aplicaţie la guler. Este potrivită pentru personalităţi ce percep eleganţa prin simplitate. Aplicaţia de la guler este din mărgele, mânecile sunt scurte, deci se poate încadra cu succes în alegerile pentru sezonul primăvară - vară.

Deoarece imprimeurile florale sunt în trend, acestea pot reprezenta un detaliu de efect şi pentru stilul office. Modelul de la DyFashion care atrage privirile poate fi rochia Malina neagră cu trandafiri roşii. Combinaţia nuanţelor de negru şi roşu redă aspectul de decenţă, însă modelul floral îşi pune amprenta pe stilul persoanelor încrezătoare în feminitatea proprie.

Împreună cu cei de la DyFashion se poate reamenaja garderoba pentru noi ţinute office, deoarece dispun de o varietate de modele, articole şi accesorii ce se încadrează în căutările pentru stilul vestimentar pe care îl adoptă majoritatea femeilor ce activează în domeniul business.