Legătura dintre dulciuri şi viaţa sexuală

Legătura dintre dulciuri şi viaţa sexuală

Unul dintre cele mai bune afrodiziace este ciocolata.

Delicioasele dulciuri pot să spună foarte multe lucruri interesante despre personalitatea şi dorinţele tale. Mai ales când vine vorba de relaţia de cuplu, dulciurile pot fi un atu.

Nu există copil care să refuze un dulce mai ales dacă e cu ciocolată. Deşi de cele mai multe ori dulciurile nu sunt tocmai o alegere sănătoasă, gustul lor extrem de delicios nu ţine cont de conţinutul lor caloric ridicat sau că stimulează secreţia de isnulină mult mai repede decât orice alt aliment.

Chiar şi aşa, dulciurile au totuşi un aspect pozitiv, preferinţele tale pot dezvălui plăcerile tale în aşternut.

Ciocolata, secretul pasiunii

Cu siguranţă nu doar odată ai auzit că unul dintre cele mai bune afrodisiace este ciocolata. Asta nu este acum un motiv să consumi ciocolată în cantităţi foarte mari, probabil observi cât de repede se modifică anumite părţi ale corpului tău în special coapsele după ce faci abuz de anumite alimente.

Nu toate sortimentele de ciocolată îţi vor oferi momente intime plăcute alături de partenerul tău. Dacă vrei să faci o alegere corectă şi să ai totuşi grijă şi de silueta ta atunci alege un sortiment cu o concentraţie mai mare de cacao. Cacaoa, este ingredientul secret responsabil cu apetitul tău sexual.

Fulgii de ciocolată denotă diversitate

Dacă faci parte din categoria marilor consumatori de fulgi de ciocolată în defavoarea unei tablete obişnuite, această preferinţă denotă faptul că eşti mulţumit de viaţa ta sexuală şi că din când în când diversitatea este cheia împlinirii tale. Ceea ce îţi lipseşte este un pic de aventură, o partidă cu surprize şi acel ceva nou şi incitant care să îţi ridice un pic nivelul de adrenalină.

Află pe clicksanatate.ro ce spun despre tin preferinţa de a mânca dulciuri cu ovăz sau cu stafide!

Alimente pe care le consumi la ore greşite

Suferi de varice? Uite cum să te protejezi vara asta!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: