Cum arată dispozitivul-minune care pune bărbaţii la treabă ca să-şi îmbunătăţească performanţele sexuale

Cum arată dispozitivul-minune care pune bărbaţii la treabă ca să-şi îmbunătăţească performanţele sexuale

Bărbatul va avea un control mai mare asupra erecţiei, dar şi asupra vezicii, iar folosirea regulată a aparatului contribuie şi la o recuperare mai rapidă după o intervenţie chirurgială la prostată. FOTO govastileto.gr

Se numeşte kGoal Boost şi este un gadget creat cu scopul de a întări musculatura pelviană, astfel încât performanţele sexuale să se îmbunătăţească. Tineri sau bătrâni, rezultatele oferite de antrenamentul cu noul aparat se pare că merită efortul.

Exerciţiile de tip Kegel, recomandate de regulă femeilor pentru a-şi întări musculatura pelviană, astfel încât să-şi îmbuntăţească viaţa sexuală, pot fi făcute şi de bărbaţi. Pentru a veni în ajutorul lor, o firmă americană a pus la punct aparatul numit „kGoal Boost“ (atingerea scopului, în traducere aproximativă), care pune la treabă muşchii pelvieni. 

Gadgetul sexual seamănă cu un vagin artificial şi constă, practic, într-un fel de buton care pulsează, pe care bărbatul trebuie să stea aşezat. Poate fi folosit şi în timp ce utilizatorul stă pe scaun la birou, sau acasă, în timp ce se uită la televizor.

FOTO Huffington Post 

kGoal Boost nu este primul aparat realizat în acest scop, dar se pare că este cel mai interactiv. Se conectează la o aplicaţie de smartphone şi pune la dispoziţie o varietate de exerciţii şi activităţi centrate pe încordarea zonei aflate între penis şi posterior.

"Toate exerciţiile propuse de noi durează cam cinci minute. Iar dacă faceţi câte cinci minute de astfel de activităţi în fiecare zi, veţi ajunge într-o formă sexuală de invidiat“, a precizat Brian Krieger, directorul general al companiei producătoare Minna Life, într-o declaraţie oferită publicaţiei Huffington Post. 

FOTO Huffington Post 

Mai exact, bărbatul va avea un control mai mare asupra erecţiei, dar şi asupra vezicii, iar folosirea regulată a aparatului contribuie şi la o recuperare mai rapidă după o intervenţie chirurgială la prostată. Producătorii sunt pe cale să strângă suma de 100.000 de dolari pentru a lansa aparatul pe piaţă, iar până acum au reuşit să adune 50.000 de dolari prin intermediul unei campanii derulate pe Kickstarter.

FOTO Huffington Post 

Aparatul poate fi setat să-i aducă aminte utilizatorului că este timpul pentru setul zilnic de exerciţii, iar pe viitor producătorul se gândeşte să includă posibilitate organizării unei competiţii între utilizatorii gadget-ului, prin afişarea performanţelor în reţea.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările