Murături asortate, reţeta lui Horia Vîrlan. Trucuri pentru saramura perfectă şi castraveciori crocanţi

Murături asortate, reţeta lui Horia Vîrlan. Trucuri pentru saramura perfectă şi castraveciori crocanţi

Maestrul bucătar Horia Vîrlan e priceput la murături crocante în saramură şi nu numai. Ne-a dat cele mai utile sfaturi!

Ştiri pe aceeaşi temă

Trucuri pentru murături perfecte

„Secretele mele. În primul rând, legumele trebuie să fie foarte proaspete, apoi trebuie să fie bine spălate şi zvântate. Sarea folosită este bine să fie de salină (fără iod), iar borcanele trebuie să fie perfect spălate şi opărite. De aici, încolo, nu mai este decât experienţă şi muncă", ne-a spus Horia Vîrlan.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările