Ciuperci saganaki cu brânză de capră, reţeta grecească

Ciuperci saganaki cu brânză de capră, reţeta grecească

Încearcă un preparat delicios!

Celebrul fel de mâncare grecesc, pui saganaki, poate fi preparat şi în varianta fără carne, mai exact cu ciuperci. Garantăm că gustul este la fel de bun.

Ştiri pe aceeaşi temă

De ce ai nevoie pentru ciuperci saganaki cu brânză de capră

200 g ciuperci

1 ceapă

2 căţei de usturoi

pătrunjel

1 ardei gras

2 roşii

450 g brânză de capră

oregano

½ lingură zahăr

2-3 linguri ulei

1 lingură muştar

sare

piper

Află cum se prepară ciuperci saganaki cu brânză de capră pe clickpoftabuna.ro!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările