VIDEO: Noul BMW Seria 4 Cabriolet

VIDEO: Noul BMW Seria 4 Cabriolet

BMW Seria 4 Cabriolet

Omul gospodar îşi face iarna car şi vara sanie. BMW îţi oferă şansa de a fi gospodar cu noul BMW Seria 4 Cabriolet.

Ştiri pe aceeaşi temă

Adio hard-top, bine ai revenit soft-top. Probabil este o concluzie pur subiectivă, dar noi iubim un Cabriolet cu soft top. Chiar dacă noul BMW Seria 4, aici în versiune Cabriolet, va continua să genereze controverse cu partea frontală... priviţi maşina din lateral, linia cu soft-top-ul ridicat. Extrem de elegantă linia.

Prezenţa puternică şi elegantă a noului veni provine şi din dimensiunile exterioare mai mari. Cu 4.768 de milimetri, este mai lung cu 128 mm faţă de predecesorul său, în timp ce lăţimea a crescut cu 27 mm, la 1.852 mm, iar ampatamentul cu 41 mm, la 2.851 mm. Înălţimea automobilului este de 1.384 mm cu acoperişul închis. Ecartamentele mărite (+28 mm în faţă, +18 mm în spate) accentuează statura puternică a automobilului, îmbunătăţind totodată şi calităţile sale de manevrabilitate.

În acelaşi timp, noul limbaj de design al mărcii respectă linia siluetei joase a liniei mediane, consacrată ca o particularitate a decapotabilelor BMW de clasă medie premium.

Restul detaliilor şi gama de motorizări pot fi citite pe ADEVARUL AUTO.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările